У Вовчанську російський снаряд влучив в автівку – загинула жінка

Фото: ДСНС у Харківській області

14 березня у місті Вовчанськ Харківської області внаслідок російського обстрілу загинула жінка. Ворожий снаряд влучив в автівку, в якій знаходилась мирна мешканка.

Про це Харків Times довідався з повідомлення голови Харківської обласної військової адміністрації  Олега Синєгубова.

“Сьогодні, близько 10:00, під час обстрілу пожежно-рятувальної частини міста ворожий снаряд влучив у цивільне авто. Жінка 55 років, яка перебувала у ньому, загинула на місці.”, – повідомив очільник області.

За його інформацією, минулої доби  під вогнем окупантів були Вовчанськ, Куп’янськ, Дворічна, Стрілеча, Крохмальне, Гряниківка та інші прикордонні міста і села Куп’янського, Чугуївського та Харківського районів області.

13 березня у Вовчанську внаслідок ворожих обстрілів пошкоджено щонайменше 4 приватних житлових будинки та будівля пожежно-рятувальної частини ДСНС. Знищено 2 автомобіля рятувальників.

У селі Гряниківка Куп’янського району російськими обстрілами було поранено 41-річну жінку та 51-річного чоловіка. Поранених вивезли з села та госпіталізували. Медики оцінюють їхній стан як середньої тяжкості.

Як повідомляв Харків Times, 12 березня російські окупанти знов тероризували вогнем прикордонні міста та села Куп’янського, Чугуївського та Харківського районів області.