Слідчий хитрістю примусив росіян випустити його з окупованого селища на Харківщині

Слідчий Нацполіції Олексій Єчин, якого рашисти не випускали з захопленого смт Великий Бурлук, обманув ворогів і виїхав до вільного Харкова.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення у Facebook начальника слідчого відділу Нацполіції Харківщини Сергія Болвінова.

Єдиний шлях, яким мождна було вибратись з окупованих територій Харківщини, пролягав через дамбу в смт Печеніги. Олексій Єчин декілька разів намагався подолати цей шлях, але його категорично не випускали окупанти. Не допомагали навіть аргументи, що чоловіку потрібне лікування.

Тоді українець пішов на хитрість. Олексій за недорого придбав легковик, та в червні минулого року здійснив ще одну спробу вирватись з окупації. Цього разу – вдалу.

“Він придбав за $300 ВАЗ, та поїхав з вагітною жінкою до дамби, де переконав росіян, що треба допомогти перенести валізи. Через те, що авто залишилось там, окупанти були впевнені, що він повернеться до нього. Але наш слідчий повернувся до українського міста-героя Харкова, вже після приступив до роботи, а після деокупації вже поїхав додому без російських блокпостів.”, – розповів Сергій Болвінов.

З покинутої автівки рашисти витягли все, що змогли.

Як повідомляв Харків Times, у слідчому управлінні Головного управління Нацполіції в Харківській області сформовано новий відділ з розслідування воєнних злочинів.