У Харкові 33-річна жінка з подругами організувала бордель

Ілюстративне фото

У Харкові чотирьом жінкам загрожує до семи років позбавлення волі за сутенерство.

Про це Харків Times повідомили у Харківській обласній прокуратурі.

За даними слідства, 33-річна жінка орендувала приміщення у м. Харкові, в якому в подальшому облаштувала місце розпусти. До своєї «діяльності» вона залучила трьох своїх подруг, які виконувала функції «адміністраторок».

Секс-робітниць вони шукали в інтернеті, розміщуючи оголошення про «високооплачувану роботу» для молодих дівчат. В першу чергу їх цікавили дівчата, які через особисті та сімейні обставини мали матеріальні проблеми. Частину заробітку дівчата віддавали трьом адміністраторкам салону та господарці.

Для клієнтів сутенерки виставляли інформацію про надання платних послуг сексуального характеру під виглядом еротичного масажу.

“Правоохоронці також встановили, що про надання платного сексуального сервісу зловмисниці сповіщали клієнтів, роздаючи візитівки. «Підлеглих» сутенерки забезпечували необхідними умовами та місцем для надання інтимних послуг”, – розповіли в прокуратурі.

Під час обшуків у місці розпусти правоохоронці вилучили понад 100 тис. гривень, мобільні телефони, банківські картки та інші речові докази. Організаторці борделю та трьом її подругам слідчі повідомили за фактом втягнення осіб у заняття проституцією з використанням уразливого стану осіб (ч. 2 ст. 303 КК України). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до семи років.

Наразі вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Як повідомляв Харків Times, 10 лютого у Харкові поліція викрила місце розпусти, замасковане під масажний салон. Під час слідчих дій у приміщенні знаходилося п’ять “робітниць” та два клієнти.