У Вовчанську російським обстрілом поранено чоловіка

Фото: Олег Синєгубов/Telegram

26 лютого російські окупанти наносили удари з артилерії та мінометів по прикордонним містам та селам Харківського, Чугуївського та Куп’янського районів. Внаслідок обстрілів у Вовчанську отримав поранення 73-річний мирний мешканець.

Про це Харків Times довідався з повідомлення голови Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова.

За його словами, ворожий снаряд вдарив по приватному подвір’ю у Вовчанську, знищивши гараж, госпспоруду та пошкодивши житловий будинок.

“Осколкове поранення отримав 73-річний чоловік. Госпіталізований у стані середньої тяжкості.”, – розповів Олег Синєгубов.

Внаслідок удару виникла пожежа на площі 100 кв.м, повідомили у ДСНС області. Рятувальники загасили її приблизно за півтори години, чим врятували від знищення вогнем 11 інших гаражів, розташованих поряд.

Ще одна пожежа, спричинена ворожим обстрілом сталася приблизно 26 лютого, приблизно о 21:10 у с. Курилівка Куп’янського району.

“Там також на приватному подвір’ї горів будинок, гараж та легковик ВАЗ 2101. Загальна площа пожежі склала 120 кв.м. Локалізація вогню відбулась о 21:30, ліквідація – о 23:35.”, – повідомили ДСНС.

За інформацією рятувальників, внаслідок цього удару і пожежі люди не постраждали.

Піротехніки ДСНС протягом доби вилучили та знешкодили 84 вибухонебезпечні предмети.

Мешканцям міста Ізюма рятувальники доставили 8 тон питної води.

Як повідомляв Харків Times, 25 лютого внаслідок російських обстрілів у Куп’янську постраждала 83-річна жінка.