Внаслідок російського обстрілу Куп’янська на Харківщині людей шукають під завалами

Фото: Олег Синєгубов/Telegram

Зранку сьогодні, 23 лютого, рашистські загарбники обстріляли багато страждальний Куп’янськ у Харківській області. Щонайменше троє людей отримали поранення. Мінімум двоє зараз перебувають під завалами адмінбудівлі.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення у Telegram начальника ХОВА Олега Синєгубова.

«Окупанти вдарили сьогодні і по Куп‘янському району. Попередньо, ракетою С-300. Є влучання в адміністративну будівлю. Поранення отримав цивільний чоловік, який перебував поряд з будівлею. Під завалами наразі перебувають мінімум двоє людей. На місці працюють всі рятувальні служби. Інформація уточнюється», – написав Синєгубов.

Раніше він повідомив, що внаслідок обстрілу росіянами Куп’янська поранення отримали дві жінки.

За минулу добу російські загарбники обстріляли щонайменше 18 населених пунктів в Куп’янському, Чугуївському, Харківському та Ізюмському районах Харківської області.

Так, в селі Подоли Куп’янського району був поранений 40-річний мирний мешканець. Його шпиталізували у стані середньої тяжкості.

У Вовчанську внаслідок масованих обстрілів пошкоджено шість житлових будинків та два заклади освіти. У селі Нестерне Вовчанської громади постраждало фермерське господарство.

У селі Чернещина Ізюмського району області пошкоджені електроопори, тепер енергетикам під загрозою ворожих обстрілів доведеться їх лагодити. В селі також зруйнований житловий будинок.

За минулу добу піротехніки ДСНС знешкодили 137 вибухонебезпечних предметів.

«Втім, мінна небезпека на деокупованих територіях залишається високою. Вчора в Ізюмі 55-річний працівник лісгоспу наступив на міну “Пелюстка” та отримав вибухове поранення», – зазначив Синєгубов.

Як повідомляв Харків Times, вчора, 22 лютого, в Ізюмі 55-річний мирний мешканець отримав поранення внаслідок вибуху міни.

Зранку вчора, 22 лютого, росіяни нанесли чотири удари ракетами С-300 по промисловій інфраструктурі Харкова. Були поранені двоє людей.