У Чугуївському районі затримали годувальника окупантів

Фото: Сергій Болвінов/Facebook

Поліцейські затримали чергового прихильника “руzzкого міру” – 60-річного мешканця села Миколаївка Чугуївського району. Чоловік активно допомагав ворогу не тільки під час окупації. Після звільнення він розповідав своїм односельчанам, що треба підтримувати російську агресію.

Про це Харків Times довідався з повідомлення начальника слідчого управління ГУ Нацполіції у Харківській області Сергія Болвінова.

“Слідчі встановили, що під час окупації він активно колаборував з росіянами – деякі з російських військових жили в нього вдома, зберігали зброю. Цей дідусь не тільки їх годував та давав прихисток, а і самостійно зберігав російську зброю. Навіть після деокупації він розповідав своїм односельчанам, що треба підтримувати російську агресію.”, – розповів Сергій Болвінов.

Під час обшуків за місцем проживанням у чоловіка знайшли та вилучили коробки з набоями, протитанкові гранати та гранатомет.

“Чоловік затриманий, слідство продовжується. Попереду оголошення підозри.”, – повідомив Сергій Болвінов.

Як повідомляв Харків TimesСБУ повідомила про підозру у колабораціонізмі 59-річному харків’янину, який добровільно очолив окупаційну адміністрацію смт Борова Харківської області. Цей зрадник став відомим у 2010 році завдяки своїй участі у програмі “Україна має талант”, де показував дивакуваті трюки, заштовхуючи цвяхи до свого носа.