Вісім постраждалих через ракетний удар окупантів залишаються у лікарні

Ілюстративне фото

Чоловіки, що постраждали внаслідок ракетного удару, який російські окупанти нанесли 10 лютого по об’єкту інфраструктури в Харківському районі, зараз у лікарні. Стан двох важких поранених дещо поліпшився.

Про це Харків Times довідався з повідомлення голови Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова.

“Усього були поранені 8 чоловіків від 39 до 57 років. Двоє з них були у важкому стані, але наразі їхній стан стабільний. Усі постраждалі під постійним наглядом спеціалістів, їхньому життю загрози немає.”, – повідомив Олег Синєгубов.

Як повідомляв Харків Times, у ніч на 10 лютого, близько 04:00, російські загарбники вдарили ракетами по критичній інфраструктурі Харкова.

10 лютого, близько 10:30 під час масованої ракетної атаки на Україну з боку російських загарбників було нанесено повторний удар по критичній інфраструктурі Харкова. Внаслідок цього удару постраждали восьмеро людей. Без опалення залишилися близько тисячі будинків.

За час масованої атаки на Україну сьогодні, 10 лютого, починаючи з 04:00 ранку, рашистські загарбники випустили по двох областях – Харківській та Запорізькій – рекордну кількість зенітних ракет С-300.