Це був рекордний удар С-300 по двох областях – речник Повітряних Сил Ігнат

Ця минулої ночі не розірвалася у Харкові

За час масованої атаки на Україну сьогодні, 10 лютого, починаючи з 04:00 ранку, рашистські загарбники випустили по двох областях – Харківській та Запорізькій – рекордну кількість зенітних ракет С-300.

Про це Харків Times повідомили в агентстві АрміяInform із посиланням на речника Повітряних Сил ЗСУ Юрія Ігната.

«Вибухи, які сьогодні лунали, — це наслідки ракет зенітних ракетних комплексів С-300, якими противник бив по Харківській області з району бєлгорода та по Запорізької області з району окупованого Токмака. Це, певно, був рекордний удар. Бо росіяни випустили до 35 зенітних по Запорізькій та Харківській областях. Вони використовують цю зброю як терор. У той час, коли ми за допомогою С-300 збиваємо ворожі ракети, росія запускає їх по густонаселених містах. І що далі розташоване місце запуску цих ракет, то більш неточно вони потрапляють по потенційних цілях ворога», — зазначив Ігнат.

Як повідомляв Харків Times, у ніч на сьогодні, 10 лютого, близько 04:00, російські загарбники вдарили ракетами по критичній інфраструктурі Харкова.

Сьогодні, 10 лютого, близько 10:30, під час масованої ракетної атаки на Україну з боку російських загарбників було нанесено ще один удар по критичній інфраструктурі Харкова.