У Центральному парку Харкова ліквідують наслідки нічного удару росіян (фото)

Фото: Центральний парк Харкова/ Telegram

Зранку співробітники Центрального парку Харкова, по території якого у ніч з 7 на 8 лютого російські окупанти вдарили ракетою, розпочали ліквідацію наслідків ворожого обстрілу.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі парку.

“Сьогодні вночі на територію Центрального парку рашисти поцілили тактичною ракетою. На щастя цей мотлох лише зорав землю. Наші співробітники вже прибирають сміття, закопують вирву. Скоро і згадки про цей непотріб не буде. А буде Україна”, – розповіли у парку.

У роботах по очищенню нашої землі від рашистського непотребу, згідно з оприлюднених прес-службою фото, беруть участь близько 30 працівників.

За інформацією начальника слідчого управління ГУ Нацполіції у Харківській області Сергія Болвінова, внаслідок обстрілу було пошкоджено майно парку, а в землі утворилися дві вирви.

“армія росії знешкодила «стратегічні» лавочки та пішохідні переходи. Слідчі на місці встановили вирви – глибиною 3 метри, приблизного розміру 5х5 метрів. На місцях вибухів вилучені уламки – за попередніми даними, С300.”, – розповів Сергій Болвінов.

Як повідомляв Харків Times, вночі 7 лютого, близько 23:00, росіяни вдалися до масованого удару по Харкову ракетами С-300 з території бєлгородської області рф. Внаслідок ракетного обстрілу пошкоджень зазнав «об’єкт  цивільної промисловості», куди влучили чотири ворожі ракети. Також «стратегічною ціллю» росіян вже не вперше виявився харківський Центральний парк, де ракета «влучно поцілила» у землю.