У Куп’янському районі через російські обстріли загинули двоє мирних мешканців та загорівся магазин

24 січня у Харківській області через російські обстріли загинули 82-річна жінка та 51-річний чоловік. Внаслідок удару, який рашисти нанесли вранці сьогодні, 25 січня, було пошкоджено житлові будинки та загорівся магазин.

Про це Харків Times повідомили у Харківській обласній прокуратурі та ДСНС області.

За інформацією правоохоронців, 25 січня близько сьомої ранку російські окупанти нанесли удар з артилерії по місту Куп’янську.

“Зруйновано житлові будинки та магазин.”, – повідомили в прокуратурі.

У ДСНС області уточнили, що внаслідок обстрілу Куп’янська в магазині виникла пожежа площею близько 150 кв.м. У 8:08 рятувальники локалізували пожежу і через годину 10 хвилин повністю загасили.

За інформацією ХОВА, у Вовчанську Чугуївського району ворожі снаряди впали на територію фізично-оздоровчого комплексу. Внаслідок обстрілу пошкоджено ангари.
У смт Куп’янськ-Вузловий обстрілами пошкоджено два приватних домоволодіння, господарчі споруди і газогін.

Близько 11:00 у селі Липці внаслідок артобстрілу поранення отримали двоє людей. Обоє госпіталізовані у середньому стані.

За фактами обстрілів розпочато досудові розслідування за фактами за ст. 438 КК України (порушення законів та звичаїв війни).

Як повідомляв Харків Times, 24 січня вороги завдали удару по місту Куп’янськ. Влучили у житлові будинки, сталися масштабні пожежі.