У Куп’янську російські снаряди поранили чоловіка та жінку

Фото: Олег Синєгубов/Telegram

Вранці 16 січня у місті Куп’янськ Харківської області через російські обстріли отримали поранення двоє людей. Також було пошкоджено приватний та багатоквартирний житлові будинки.

Про це Харків Times довідався з повідомлення  голови Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова.

“Внаслідок ранкового обстрілу Куп‘янська поранення отримали двоє людей: 41-річний чоловік та 65 -річна жінка. Чоловіка госпіталізовано в середньому стані. Жінці допомогу надали на місці.”, – розповів Олег Синєгубов.

Напередодні, 15 січня російські окупанти обстрілювали прикордонні населені пункти Куп’янського, Чугуївського та Харківського районів. Зокрема, під вогнем ворожої артилерії, мінометів та танків були Вовчанськ, Стариця, Огірцеве, Дворічна, Стрілеча та інші.

У Вовчанську внаслідок ворожих обстрілів пошкоджений заклад освіти, сталася пожежа. Також постраждали приватні житлові будинки та господарчі споруди.

За минулу добу піротехніки ДСНС знешкодили 132 вибухонебезпечних предмети.

Як повідомляв  Харків Times, 14 січня у Харківській області через російські обстріли постраждала низка цивільних об’єктів, зокрема, навчальний заклад, об’єкти критичної інфраструктури. Внаслідок рашистських ударів в Харкові та області сталося аварійне відключення світла.