У Дворічній через російські обстріли постраждав мирний мешканець

Фото: Нацполіція Харківської області

Протягом минулої доби, 9 січня російські окупанти обстрілювали прикордонні міста та села трьох районів Харківської області. У Дворічній внаслідок обстрілів було поранено 43-річного чоловіка.

Про це Харків Times повідомили у Нацполіції області.

Рашисти вели вогонь по мирним українським містам та селам з танків, мінометів та артилерії. У зоні ураження опинилися населенні пункти Куп’янського, Чугуївського та Харківського районів області.

“В смт Дворічна від вибуху снаряду поранення отримав 43-річний чоловік. В результаті артобстрілу міста Куп’янська пошкоджено житловий будинок. У селищі Глушківка артснаряд побив уламками вікна, паркан та двері домоволодіння.”, – розповіли в поліції.

Слідчі провели огляди місць подій та зібрали речові докази. За даними фактами відкриті кримінальні провадження за ст. 438 КК України (порушення законів та звичаїв війни).

За добу піротехніки ДСНС знешкодили 72 вибухонебезпечних предмети.

Як повідомляв Харків Times, зранку 9 січня рашистські покидьки вдарили ракетою С-300 по місцевому ринку в селищі Шевченкове Харківської області. Від удару постраждали семеро людей, серед них – дівчинка. У десятирічної дитини осколкове поранення шиї, дівчину доправили на операцію до Харкова. Наразі поранена перебуває в реанімації.

Пізніше в прокуратурі уточнили, що внаслідок ракетного удару по смт Шевченкове, який російські окупанти нанесли вранці 9 січня, постраждали вісім мирних мешканців. Переважна більшість з них – жінки.