Поранена уламком російської ракети дівчинка перебуває в реанімації харківської лікарні

Фото: Володимир Тимошко

10-річна дівчинка, поранена напередодні 9 січня внаслідок ракетного удару рашистів по ринку у смт Шевченкове, перебуває у харківській лікарні. Її стан оцінюється як середньої важкості.

Про це Харків Times довідався з повідомлення голови Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова.

“Вчора, 9 січня, близько 9:00 ранку окупанти завдали ракетного удару по ринку в смт Шевченкове Куп’янського району. Внаслідок обстрілу, на жаль, загинуло 2 жінки. Ще 6 людей отримали поранення, в тому числі 10-річна дівчинка. Її стан медики наразі оцінюють як середньої тяжкості.”, – розповів очільник області.

За інформацією радниці голови ХОВА Наталії Попової, дівчину ушпиталили до однієї з лікарень міста Харкова. Поранена дитина у свідомості.

“Лікарі надали всю необхідну допомогу. Дівчинка з рідними”, – повідомила Наталія Попова.

9 січня хірурги видалили у пораненої дитини уламки. После операції дівчинка знаходиться в реанімації, та вже сьогодні ввечері її планують перевести в палату, повідомляє Суспільне з посиланням на керівника пресслужби ХОВА Віталія Крицького

Як повідомляв Харків Times, зранку 9 січня рашистські покидьки вдарили ракетою С-300 по місцевому ринку в селищі Шевченкове Харківської області. Від удару постраждали семеро людей, серед них – дівчинка. У десятирічної дитини осколкове поранення шиї, дівчину доправили на операцію до Харкова.

Пізніше в прокуратурі уточнили, що внаслідок ракетного удару по смт Шевченкове, який російські окупанти нанесли вранці 9 січня, постраждали вісім мирних мешканців. Переважна більшість з них – жінки.