Від російської ракетної атаки на селище Шевченкове загинула жінка (фото)

Фото: Кирило Тимошенко/Telegram

На жаль, за уточненими даними, від російської ракетної атаки на селище Шевченкове Харківської області вранці сьогодні, 9 січня, загинула 60-річна жінка.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення голови ХОВА Олега Синєгубова у Telegram.

«За уточненою інформацію, на жаль, загинула 60-річна жінка. Всіх інших постраждалих госпіталізовано. Медики надають їм допомогу», – написав Синєгубов.

Як повідомив у Telegram заступник керівника ОП Кирило Тимошенко, «рятувальники Харківщини дістають людей з-під завалів після чергової російської атаки».

«Черговий терор наших людей на початку тижня. Це жахливі фото, на які не можна дивитися без сліз», – написав Тимошенко.

За словами голови Шевченківської громади Валерія Приходько, поранені знаходяться «у важкому стані».

«У понеділок не ринковий день, але деякі продавці працюють в понеділок. Ринок розташований у тому місці, де люди проходять в лікарню, на роботу. Місце центральне, димить — страшне. Розбило щонайменше 3 павільйони. Поряд нежитлові будівлі є, вікна повилітали. І торговий центр десь на 40% пошкоджений», – сказав Приходько кореспонденту Суспільного.

Як повідомляв Харків Times, зранку сьогодні, 9 січня, рашистські покидьки вдарили ракетою С-300 по місцевому ринку в селищі Шевченкове Харківської області. Від удару постраждали семеро людей, серед них – 13-річна дівчинка.