Кількість загиблих від російського ракетного удару по Шевченковому зросла до двох (фото)

Від російської ракетної атаки на селище Шевченкове Харківської області зранку сьогодні, 9 січня, на жаль, загинули дві жінки.

Про це Харків Times повідомили у Харківській обласній прокуратурі.

Щоправда, за даними прокуратури, поранених дещо менше – четверо включно з однією дитиною, про яку повідомлялося раніше. Всі поранені – жінки.

Російська ракета влучила на територію місцевого ринку близько 09:10.

«За попередніми даними, ворог обстріляв населений пункт із ЗРК С-300 з території бєлгородської області рф», – йдеться у повідомленні.

Як розповів Харків Times очевидець подій з Шевченкового, друга жінка померла у лікарні від отриманих поранень.

Правоохоронці вже відкрити кримінальне провадження за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК). Прокурори та слідчі Нацполіції зафіксували наслідки збройної російської агресії та зібрали речові докази.

Як повідомляв Харків Times, за уточненими даними, від російської ракетної атаки на селище Шевченкове Харківської області вранці сьогодні, 9 січня, загинула 60-річна жінка.

Зранку сьогодні, 9 січня, рашистські покидьки вдарили ракетою С-300 по місцевому ринку в селищі Шевченкове Харківської області. Від удару постраждали семеро людей, серед них – 13-річна дівчинка.