Обстріл ринку в Шевченковому: власниця крамниці загинула, її 10-річна онука потрапила до лікарні

Фото: Кирило Тимошенко/Telegram

Перша загибла під час ракетного удару по ринку в селищі Шевченкове Харківської області сьогодні, 9 січня, – 60-річна власниця м’ясної крамниці, що містилася на цьому ринку. Її онуці, яка була поранена під час обстрілу, не 13, як повідомлялося раніше, а всього 10 рочків – дівчинка 2012 року народження. А жінка, яка згодом від отриманих поранень померла у лікарні наразі ще неупізнана, вона просто прийшла на ринок за продуктами.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

«За попередніми даними, поранення отримали три жінки 1979, 1963, 1960 років народження, а також 10-річна дівчинка. Всі вони доставлені до лікарні. В результаті обстрілу загинула жінка 1962 року народження. Ще одна жінка померла в лікарні, її особа встановлюється», – йдеться у повідомленні.

Як повідомила волонтерка Наталія Попова, стан постраждалої дівчинки – середньої тяжкості.

У ХОВА попереджають, що кількість постраждалих внаслідок російської ракетної атаки може зростати, оскільки поранені люди не завжди одразу звертаються до лікарів. За даними обладміністрації, на даний момент зареєстровано вже п’ятеро постраждалих.

«Правоохоронці розчищають завали, ліквідують наслідки обстрілу, евакуюють та надають допомогу постраждалим. Працівники слідчо-оперативної групи проводять огляди та документують злочин російських окупантів», – повідомили у Нацполіції.

Як повідомляв Харків Times, кількість загиблих від рашистського ракетного удару по селищу Шевченкове на Харківщині, на жаль, зросла до двох.