У Куп’янському районі російські боєприпаси поранили двох чоловіків

Фото: Нацполіція Харківської області

3 січня російські окупанти обстрілювали мирні міста та села у Куп’янському, Чугуївському та Харківському районах області. Внаслідок обстрілів отримали поранення 42-річний та 72-річний чоловіки.

Про це Харків Times довідався з повідомлення очільника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова.

За його словами, під вогнем перебували Куп’янськ, Вовчанськ, Стрілеча, Дворічна та інші. У Вовчанську пошкоджені будинки, у смт Дворічна постраждали пожежні автомобілі.

“У Куп’янському районі протягом доби поранення зазнали 2 чоловіки 42-х та 72-х років. Вони госпіталізовані у стані середньої тяжкості.”, – повідомив очільник області.

За інформацією Нацполіції області, постраждалі – мешканці смт. Дворічне.

“72-річний мешканець села зазнав травм через ворожий снаряд, коли переховувався від вибухів у господарчій споруді.”, – розповіли поліцейські.

Місто Куп’янськ окупанти вкотре обстріляли з артилерії. Вибухові хвилі пошкодили кілька приватних будинків місцевих мешканців.

За фактами обстрілів слідчі відкрили кримінальні провадження за статтею «порушення законів та звичаїв війни» КК України.

За добу піротехніки ДСНС знешкодили 76 вибухонебезпечних предметів.

Як повідомляв Харків Times2 січня рятувальники Харківського гарнізону ДСНС двічі потрапляли під ворожий обстріл під час гасіння приватних будинків, що загорілися від ударів рашистів.