У харків’янина вилучили психотропів на 6 млн грн (відео)

Фото: Нацполіція Харківської області

Харківські правоохоронці припинили діяльність наркодилера, який гуртовими партіями збував психотропи. Під час затримання у 31-річного харків’янина вилучили «Альфа-PVP» на 6 мільйонів гривень.

Про це Харків Times повідомили у Нацполіції області.

Дилера затримали, коли він на узбіччі дороги поблизу села Зоряне у лісопосадці зробив «мастер-клад» – велику закладку з наркотиками.

Встановлено, що чоловік працював на Інтернет-крамницю з продажу психотропних речовин.

“З метою конспірації для зберігання та фасування «товару» він орендував кімнату в одному з готелів міста. Надалі збував психотропи гуртовими партіями по території міста та області, а гроші отримував на банківську карту.”, – розповіли в поліції.

В ході огляду місця події на території лісосмуги правоохоронці вилучили близько 3 кг «Альфа-PVP», а під час слідчих дій в орендованій кімнаті – ще 8 кг аналогічних психотропних речовин. Крім того, вилучено автомобіль зловмисника, який він використовував у своїй злочинній діяльності.

Виявлені психотропні речовини скеровано на проведення експертних досліджень, а їх орієнтовна вартість за цінами «чорного» ринку становить 6 мільйонів гривень.

Слідчі повідомили зловмиснику про підозру за ч. 3 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів в особливо великих розмірах) КК України. Красноградський районний суд Харківської області обрав йому запобіжний захід у вигляді безальтернативного тримання під вартою.

За вчинене затриманому загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Операцію по викриттю та затриманню наркодилера здійснили працівники управління боротьби з наркозлочинністю в Харківській області ДБН НП України спільно зі слідчими Красноградського районного відділу поліції

Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснює Красноградська окружна прокуратура Харківської області.

Як повідомляв  Харків Times оборонці Харкова затримали на блок-посту громадянина рф з наркотиками.

Фото: Нацполіція Харківської області