Під Харковом через аварію КІА з’їхав у кювет – водій загинув

Фото: Нацполіція Харківської області

Поліція з’ясовує обставини трьох ДТП, одна з яких смертельна, що сталися у Харківському районі.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

За інформацією правоохоронців, внаслідок аварії загинув 33-річний водій КІА-К5. Смертельна ДТП сталася 4 січня о 8:30 на автошляху Харків-Сімферополь-Алушта-Ялта на 18км+500м.

“Водій автомобіля КІА-К5, рухаючись зі сторони проспекту Гагаріна у напрямку с. Покотилівка, не впорався з керуванням та допустив зіткнення із зустрічним автомобілем Opel – Meriva. Від удару «КІА-К5» з’їхав у кювет. 33-річний водій транспортного засобу отримав травми, не сумісні із життям та помер на місці.”, – розповіли в поліції.

30-річного водія Opel – Meriva доставили до лікарні.

Слідчими відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Ще одна аварія на трасі М-18 сталася між автомобілями Toyota Сamry, за кермом якої находився 62-річний чоловік та Mercedes Benz A160 під керуванням 35-річного чоловіка. Троє пасажирів Mercedes отримали травми. Їх госпіталізували до харківської лікарні.

Також на автошляху зіштовхнулися автомобілі Skoda Octavia та Lada. Внаслідок цієї аварії ніхто не постраждав.

Як повідомляв Харків Times, 2 січня близько 16:30 на проспекті Науки у Харкові сталася ДТП, внаслідок якої загинула 84-річна жінка.