У Харківській області через ворожі обстріли горів об’єкт критичної інфраструктури

Фото: ДСНС у Харківській області

25 грудня у Харківській області сталися дві пожежі, спричнені ворожими обстрілами.

Про це Харків Times повідомили у ДСНС області.

“Пожежі, спричинені ворогом зафіксовані в Ізюмському та Куп’янському районах області. Горіли об’єкт критичної інфраструктури та приватне домоволодіння.”, – розповіли рятувальники.

За попередньою інформацією, люди через ці обстріли та пожежі не постраждали.

За інформаіцєю ХОВА з посиланням на очільника обласної адміністрації Олега Синєгубова, протягом минулої доби рашисти обстріляли більше десяти населених пунктів.

25 грудня окупанти обстріляли з мінометів та артилерії Стрілечу, Старицю, Землянки, Устинівку, Вільхуватку, Чугунівку, Новомлинськ та Кам’янку.

Також російські нацисти продовжують інтенсивні обстріли Куп’янського напрямку. Ворог завдав вогневого ураження по районах населених пунктів Дворічна, Кислівка, Котлярівка, Берестове та ін.

“У Куп’янському районі в смт Дворічна через ворожі обстріли було пошкоджено будинок, а також сталася пожежа на території господарчих споруд на площі 250 кв. м. Обійшлося без постраждалих.”, – повідомили в обладміністрації.

За добу піротехніки ДСНС знешкодили 49 вибухонебезпечних предметів.

Як повідомляв Харків Times, 24 грудня російські окупанти вели вогонь з танків, мінометів, реактивної та ствольної артилерії по мирним містам та селам Харківської області. Внаслідок ворожих обстрілів загинув 72-річний мирний мешканець.