Росіяни вдарили по Харківщині ракетами та з РСЗВ – загинули двоє людей

6 грудня внаслідок російських обстрілів у Харківській області загинули двоє мирних мешканців, ще двоє були госпіталізовані з пораненнями.

Про це Харків Times повідомили в Харківській обласній прокуратурі.

“6 грудня близько 09:25 години окупанти обстріляли центр Куп‘янська з РСЗВ. Внаслідок обстрілу отримала поранення 67-річна жінка. Пошкоджено житлові будинки та господарчі споруди.”, – розповіли в прокуратурі.

За інформацією ХОВА, внаслідок обстрілу у Куп’янську частково зруйновано будівлю ліцею.

Біля опівночі російські окупанти завдали ракетний удар по с. Борівське на Куп‘янщині: пошкоджено школу, магазини та будинок культури. За попередніми даними, обстріл здійснювався ракетами типу С-300.

6 грудня окупанти не припиняли обстріли житлових секторів Чугуївського району. У с. Стариця внаслідок обстрілу ЗС РФ загинув 71-річний чоловік. У смт Вільча загинула 43-річна жінка, її чоловіка госпіталізовано до лікарні з осколковим поранення

За процесуального керівництва Куп’янської та Чугуївської окружних прокуратур Харківської області розпочато досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ст. 438 КК України).

Як повідомляв  Харків Times, 5 грудня у Харківській області внаслідок російських обстрілів загинув мирний мешканець, також було пошкоджено будинки, госпспоруди та склади.