У Харківській області через ворожі обстріли пошкоджено будинки, зруйновано гараж та поранено чоловіка

Фото: armyinform.com.ua

2 грудня у Харківській області з пораненнями, отриманими внаслідок російського обстрілу госпіталізовано 55-річного чоловіка. Також внаслідок обстрілів було пошкоджено будинки, зруйновано гараж, та виникли дві пожежі.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення голови Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова.

За його словами росіяни протягом доби наносили удари по населених пунктах Чугуївського, Харківського, Куп’янського, Ізюмського районів.

У Липицькій громаді після денних обстрілів росіян зайнявся другий поверх житлового будинку. За інформацією рятувальників пожежа виникла приблизно об 11:04 у селі Глубоке. Коли рятувальникі приїхали на місце, полум’я охопило приблизно 30 кв.м. будинку.

У Вовчанську через російські обстріли спалахнув сухостій на площі приблизно в 2 га. Рятувальникам знадобилося приблизно 45 хвилин, щоб загасити цю пожежу.

У Вовчанську внаслідок обстрілів отримав поранення 55-річний чоловік, його госпіталізували. Медики оцінюють стан постраждалого, як середньої важкості.

Після півночі у м. Куп’янськ внаслідок ракетного удару росіян є пошкодження будівлі, зруйнований гараж, повилітали вікна в приміщеннях. Внаслідок цього ракетного удару люди не постраждали.

Піротехніки ДСНС протягом доби вилучено та знешкоджено 101 вибухонебезпечний предмет.

Мешканцям міста Куп’янська рятувальники доставили 16 тонн питної води.

Як повідомляв Харків Times, у ніч на 2 грудня ракета, що вилетіла з російського бєлгорода, влучила у житлову п’ятиповерхівку в селі Клугіно-Башкирівка поблизу Чугуєва Харківської області.

Внаслідок влучання поранені дві жінки, одну з них ушпиталили, іншій медики надали допомогу на місці.