Крали не тільки пральні машини – у смт Вільча виявили награбоване окупантами майно (фото)

Фото: Сергій Болвінов/Facebook

У смт Вільча Вовчанського району Харківської області слідчі знайшли схованки, в яких окупанти зберігали награбоване майно і тікаючи від ЗСУ не встигли його забрати.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення начальника слідчого управління ГУ Нацполіції в Харківській області.

“Під час своєї роботи слідчі знайшли будинки в смт Вільча, в які росіяни зносили крадене майно. В цих будинках не тільки велика кількість побутової техніки, а й крадені меблі, шампури та парасольки. Також, в гаражі був знайдений викрадений багі.”, – розповів Сергій Болвінов.

Він повідомив, що слідчі та криміналісти оглянули всі знайдені речі, отримали необхідну інформацію. Тепер слідство встановлює особи росіян-крадіїв та розшукує справжніх володарів знайденого.

Сергій Болвінов звернувся до всіх, хто серед вкраденого рашистами впізнав своє майно, звернутися до найближчого відділу поліції.

Як повідомляв Харків Times, правоохоронці встановили особи російських військових, які під час окупації селища Циркуни оселилися у будинку місцевої мешканки, пиячили там і, звісно, вкрали цінні речі. Свої злочини вони знімали на вкрадену фототехніку, звідки знімки та відео потрапили до сховища в Гугл фото власниці.