“Відключити хмарне сховище мізків не вистачило” – в Циркунах окупанти зняли свої злочини на викрадений телефон (відео)

Правоохоронці встановили особи російських військових, які під час окупації селища Циркуни оселилися у будинку місцевої мешканки, пиячили там і, звісно, вкрали цінні речі. Свої злочини вони знімали на вкрадену фототехніку, звідки знімки та відео потрапили до сховища в Гугл фото власниці.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення начальника слідчого управління ГУ Нацполіції в Харківській області.

У той, час, коли у будинку хазяйнували рашисти, жінка перебувала за кордоном. Побачивши, що на її сховищі в Гугл фото почали з’являтись фото та відео невідомих чоловіків у військовій формі, які пиячили та розважались на території її дому, жінка звернулася до поліції.

Окупанти вдерлися до домівки потрепілої, зламавши двері. Вони викрали техніку, серед якої, звісно, пральна машина, а також чоловічий та жіночий одяг, в тому числі спідня білизна.

“Свої фото рашисти робили на викрадену техніку. А мізків відключити хмарне сховище не вистачило.”, – розповів Сергій Болвінов.

Головним шоком, судячи з фото, для них стала пляшка алкоголю з скорпіоном та змією всередині.

“Більшість цих рашистів вже встановлені. Цікаво те, що вони родом з великих міст – Москва, Курськ, Нижній Новгород. Тобто, вони мали раніше бачити пляшки з алкоголем та пральні машинки. Але, судячи з поведінки цих індивідів, з ними та їх сумною долею все зрозуміло.”, – відзначив Сергій Болвінов.

Проводиться розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ч.1 ст 438 КК України (порушення законів та звичаїв війни). Санкція статті передбачає покарання караються позбавленням волі на строк від 8 до 12 років.

Як повідомляв Харків Times, у Борівській громаді російські мародери пишуть на пограбованих будинках: «Здєсь уже нічєго нєт».