“Блок Кернеса” в облраді залишився без Кернеса

Кирило Кернес, якого два місяці тому усунули від керівництва фракцією «Блок Кернеса – Успішний Харків» в облраді, покинув фракцію.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення на сторінці політика у Facebook.

За словами Кирила Кернеса, таке рішення він приняв через те, що колеги по фракції  перестали працювати на успіх Харківщини.

“На превеликий жаль колеги перестали бути соратниками, а честь та гідність для деяких з них перетворилися на пустий звук. Фракція перестала працювати на успіх Харківщини. ЇЇ рішення усе частіше не мають нічого спільного з розвитком громад та захистом їх інтересів. Прикро, але обласна фракція втратила суб’єктність і почала відверто управлятися ззовні.”, – написав Кирило Кернес.

Він підкреслив, що вихід з фракції, яка носить ім’я його батька – багаторічного мера Харкова Генадія Кернеса, не означає припинення політичної діяльності.

“Я прийшов в обласну раду допомагати людям. У своїй депутатській діяльності я завжди прагнув, аби мої голосування, рішення та дії були обумовлені міркуваннями доцільності, ефективності та максимальної користі громадам. Будьте упевнені, я робитиму це й поза межами фракції.”, – повідомив Кирило Кернес.

Як повідомляв Харків Times, 6 жовтня, на своєму засідання фракція «Блок Кернеса – Успішний Харків» у Харківській обласній раді усунула з посади керівника Кирила Кернеса. Це місце зайняв директор КП “Харківводоканал” Віталий Панов.