Проросійського митрополита Єлисея і з посади звільнили й звання позбавили

Колишній митрополит та почесний громадянин із самопроголошеним "губернатором" Харківщини ганчевим. Скріншот: df.news

Колишнього митрополита Ізюмського Єлисея, що підтримував російських загарбників під час окупації міста, позбавили звання почесного громадянина Ізюму.

Про це Харків Times довідався з повідомлення у Facebook заступника міського голови Ізюма Володимира Мацокіна.

Одночасно з Єлисеєм цього звання був позбавлений проживаючий у росії співак Ігор Демарін.

«Ну, все. Мінус дві нікчемні постаті, що ганьбили наше місто. Повітря стало чистішим», – написав Мацокін.

Митрополитові, що вітав армію рашистських загарбників на землі Ізюмщини, на жаль, вдалося втекти з тією самою армією. Після деокупації «святий отець» засвітився у російському бєлгороді, звідки Харківщину вже десятий місяць закидають ракетами – там він фігурував серед почесних гостей на виставці “ангел святого бєлогір’я”.

Від посади митрополита Ізюмського Єлисея звільнили ще 29 вересня.

Як повідомляв Харків Times, у деокупованому Куп’янську затримали 55-річну депутатку місцевої райради, яка до російського вторгнення трудилася на освітянській ниві й «була керівником різних освітніх закладів, а також неодноразово очолювала відділи освіти, культури, молоді та спорту в органах місцевого самоврядування Куп’янського району». Після окупації Куп’янська жіночка, схоже, бажала жити звичним життям – її підозрюють у добровільному співробітництві з ворогом на посаді директора так званого “Купянского регионального центра профессионального образования”, створеного російськими загарбниками.