В Ізюмському районі на міні підірвався трактор

Ілюстративне фото: volynonline.com

Вранці 11 листопада біля села Погонівка Барвінківської громади Ізюмського району Харківської області на міні підірвався трактор, що працював у полі.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова.

За його словами, тракторист отримав поранення.

Внаслідок вибуху трактор загорівся, розповіли в ДСНС області. Коли на місце події прибули рятувальники, полум’я розповсюдилося на площі 25 кв.м. О 06:25 вогнеборці локалізували вогонь, о 07:15 ліквідували.

Російські міни – не єдине лихо, що принесли окупанти на мирну землю Харківщини. Люди також стражадають від обстрілів, якими рашисти щоденно тероризують регіон. Протягом 10 листопада російські окупанти продовжили обстріли населених пунктів Харківщини, розташованих вздовж державного кордону з рф та лінією зіткнення. Зокрема, з мінометів, реактивної та ствольної артилерії ворог обстрілював міста і села Харківського, Чугуївського та Куп’янського районів.

За даними обласного Центру екстреної медичної допомоги, в Куп’янському районі з пораненням госпіталізований 42-річний чоловік. Крім того, чоловік 76 років звернувся до медиків з пораненням отриманим напередодні.

Піротехніки ДСНС протягом доби вилучили та знешкодили 412 вибухонебезпечних предметів.

Мешканцям міста Куп’янська рятувальники доставили 24 тони питної води.

Як повідомляв Харків Times, 2 листопада на російських мінах у Харківській області підірвалися комбайн у Богодухівському районі та трактор – у Чугуївському. На жаль, 45-річний тракторист від вибуху загинув, 37-річний комбайнер шпиталізований з пораненнями.