В Куп’янському районі ексгумували тіла чотирьох вбитих російськими ракетами

Фото: Харківська обласна прокуратура

У Куп’янському районі, який щоденно потерпає від обстрілів ворожої армії, правоохоронці ексгумували тіла трьох чоловіків та жінки. Мирні мешканці загинули від ракетних ударів російських окупантів.

Про це Харків Times повідомили у Харківській обласній прокуратурі.

“8 листопада у с. Петропавлівка правоохоронці виявили захоронення. Під час ексгумації в могилі знайдено трупи подружжя. Їх поховали сусіди. Чоловік та жінка загинули у власному будинку 21 вересня під час ракетного обстрілу окупантів.”, – розповіли в прокуратурі.

9 листопада у смт Куп’янськ-Вузловий слідчо-прокурорська група на території одного з домоволодінь ексгумувала труп чоловіка, який загинув від обстрілу російської армії 25 вересня.

У селі Кучерівка на кладовищі виявлено труп місцевого мешканця без голови та з пошкодженнями кінцівок. Він загинув 31 жовтня від чергового обстрілу російських солдат.

На території району прокурори проводять огляди руйнувань, завданих обстрілами військових країни-агресора. Так, у с. Сенькове внаслідок авіаударів, який рашисти нанесли 9 листопада, повністю зруйновано Будинок культури, пошкоджено господарські споруди, гаражі, житлові будинки та навчальний заклад. Правоохоронці вилучили уламки від авіабомб ФАБ-500.

Як повідомляв Харків Times28 жовтня у Куп’янському районі Харківської області слідчі провели ексгумацію тіл трьох людей, що загинули через російські обстріли. Серед загиблих – двоє чоловіків та жінка.