Окупанти обстріляли з гелікоптера прикордонне село у Харківській області (фото)

7 листопада близько 13 години російські військовослужбовці з гелікоптера обстріляли прикордонне з рф село Івашки у Богодухівському районі Харківської області.

Про це Харків Times повідомили у Харківській обласній прокуратурі.

Внаслідок обстрілу пошкоджено електромережі та дорогу. Люди, за попереднью інформацією, не постраждали.

За процесуального керівництва окружних прокуратур Харківської області розпочато досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Крім того, окупанти не припиняють обстрілювати населені пункти Куп‘янського району. У смт Дворічна снаряд влучив у приватний будинок, відбулась пожежа. 7 листопада російські військовослужбовці обстрілювали м. Куп‘янськ: пошкоджено складські приміщення фермерського господарства та приватні підприємства.

Під вогнем окупантів залишається і Чугуївський район м. Харкова. 6 листопада ворожі війська обстрілювали житлові сектори прикордонного з рф м. Вовчанськ: пошкоджено приватні будинки.

Як повідомляв Харків Times, протягом 7 листопада російські окупанти обстріляли 13 населенних пунктів Харківської області. По мирним містам та селам загарбники вели вогонь з танків, мінометів, реактивної та ствольної артилерії.