Гатили з танків та РСЗВ – за добу росіяни обстріляли 13 населених пунктів у Харківській області

Фото: ДСНС у Харківській області

Протягом 7 листопада російські окупанти обстріляли 13 населенних пунктів Харківської області. По мирним містам та селам загарбники вели вогонь з танків, мінометів, реактивної та ствольної артилерії.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення Генерального штабу ЗСУ.

За інформацією українських військових, сьогодні, 7 листопада, ворог здійснював обстріли:

  • на Слобожанському напрямку – з танків, мінометів, реактивної та ствольної артилерії, в районах населених пунктів Уди, Висока Яруга, Стрілеча, Огірцеве, Гатище, Стариця, Вовчанськ, Дворічанське, Чугунівка та Дворічна;
  • на Куп’янському з артилерії різних типів, в районах населених пунктів Кислівка, Котлярівка, Крохмальне.

Авіація Сил оборони протягом доби завдала по ворогу 9 ударів. Під ураження потрапили 6 районів зосередження живої сили, озброєння та військової техніки, а також 3 позиції засобів протиповітряної оборони противника. Підрозділи протиповітряної оборони збили ворожий літак Су-25.

Воїни українських ракетних військ і артилерії за поточну добу уразили 4 пункти управління, 2 райони зосередження живої сили і ОВТ, та склад боєприпасів окупантів.

Як повідомляв Харків Times, 6 листопада у Куп’янському районі Харківської області під ворожий обстріл потрапив легковик, у якому 45-річний чоловік їхав додому.