Окупанти обстріляли три райони Харківщини

5 листопада ворог продовжував обстріли територій Куп’янського, Харківського та Чугуївського районів Харківської області, прилеглих до лінії зіткнення та кордону з рф.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова.

За його словами, минулої доби випадків отримання цивільними поранень внаслідок ворожих обстрілів не зафіксовано.

“У Вовчанську по медичну допомогу звернулася 58-річна жінка, що отримала поранення напередодні.”, – розповів очільник області.

За добу піротехніки ДСНС знешкодили 2241 вибухонебезпечний предмет.

Загалом з 8 вересня по 6 листопада на деокупованій території Харківської області піротехніки виявили та знешкодили 37915 одиниць вибухонебезпечних предметів, розповіли у ДСНС області.

“Основні зусилля піротехнічних підрозділів направлені на розмінування об’єктів критичної інфраструктури, водо-, газо-, тепло-, електро- мереж з метою їх відновлення, а також перевірка приватного житлового сектору у Харківському, Куп’янському, Ізюмському та Чугуївському районах області. Так піротехніки за минулий день обстежили біля понад 4 км ліній електропередач та 2,3 км автомобільних доріг.”, – розповіли рятувальники.

Як повідомляв Харків Times, 4 листопада через ворожій обстріл в селі Осинове Куп’янського району Харківської області виникла пожежа в учбовому закладі.