Хроніки асвабадлітєлєй: руzzькі вважають, що вразили у Харкові «виробництво боєприпасів для HIMARS»

Тут спочатку виробляли "Тесли", а тепер - ракети для HIMARS. Фото: Харків Times

Руzzькими соцмережами шириться інформація про те, ніби вчора ввечері доблесні С-300 вразили у Харкові «виробничі цехи заводу «Комунар», у яких було налагоджено виробництво боєприпасів для РСЗВ HIMARS». Во як!

Про це Харків Times довідався, випадково зазирнувши до ворожих соцмереж.

«За даними Військової хроніки (не знаємо, що воно таке – ред.), вражені виробничі цехи на території заводу «Комунар», у яких було налагоджено виробництво боєприпасів для РСЗВ HIMARS», – пишуть руzzькі «експерти».

Далі – більше. Виявляється, що у тих виробничих цехах «у мирні часи» був не хвіст собачий, а «завод компанії Tesla, що займався виробництвом електрокарів».

«З початком бойових дій нормальне функціонування заводу було призупинено, персонал вивезений, а виробничі потужності прилаштовані під потреби українського ВПК», – стверджують руzzькі «знавці», яким, за їхніми словами, «вдалося геолокувати будівлю, яка стала ціллю російських військ».

Ну, шо там вони «геолокували», нам невідомо. Може, ту невеличку господарську будівлю, у яку минулої ночі таки «прилетіло», а можливо й ту територію, де дві руzzькі С-300, за словами начальника Харківської ОВА Олега Стинєгубова, «влучили у землю».

Але достеменно відомо, що сьогодні, 3 листопада, зранку журналістів не допустили до місця влучання у Харкові. Мабуть, таки з міркувань секретності – ну, щоб не побачили наші хаймарси та, не дай Боже, ще й залишки харківських «тесл».

Фото: соцмережі

Як повідомляв Харків Times, пізно ввечері вчора, 2 листопада, Харків зазнав ракетних ударів, попередньо, з російських ЗРК С-300. Одна ракета пошкодила господарську будівлю та тролейбус, ще дві – влучили у землю.