Окупанти обстріляли Вовчанськ та п’ять селищ у Харківській області

Фото: Міністерство оборони України

Протягом 27 жовтня російські окупанти обстрілювали населені пункти у трьох районах Харківської області. Рашисти вели вогонь як з території рф, так і з тимчасово окупованої території України.

Про це Харків Times довідався з повідомлення голови Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова.

“Зокрема з території рф обстрілювалися населені пункти Вільхуватка, Вовчанськ, Охрімівка і Стариця Чугуївського та Куп’янського районів. Крім того з танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії окупанти вели обстріли районів населених пунктів Дружелюбівка та Петро-Іванівка в Ізюмському та Куп’янському районах”, – розповів очльник області.

За його словами, протягом доби цивільних, які постраждали внаслідок ворожих обстрілів, не зафіксовано.

За інформацією ДСНС, протягом минулої доби пожеж, спричинених російськими обстрілами, в області не виникало. За минулу добу піротехнічні підрозділи ДСНС знешкодили 247 вибухонебезпечних предметів.

А мешканцям нещодавно деокупованих міст Куп‘янська та Ізюма, а також селища Коротич Харківського району рятувальники доставили 36 тон води.

Як повідомляв Харків Times, протягом 26 жовтня  ворог обстрілював розташовані поблизу від лінії розмежування та кордону з рф населені пункти Харківського, Куп’янського, Ізюмського та Чугуївського районів Харківщини. Постраждалих внаслідок обстрілу, на щастя немає. Але через підрив на ворожій міні 26 жовтня загинула одна людина, ще шість госпіталізовані з пораненнями.