Минулої доби рашисти продовжували обстрілювати Харківщину

Ілюстративне фото: suspilne.media

Минулої доби ворог обстрілював розташовані поблизу від лінії розмежування та кордону з рф населені пункти Харківського, Куп’янського, Ізюмського та Чугуївського районів Харківщини.

Про це Харків Times повідомили у Харківській обласній військовій адміністрації.

Окрім автівки піротехніків ДСНС, що підірвалася на протитанковій міні в Ізюмському районі, поранень від вибуху міни зазнав також 62-річний мешканець Харківського району. На щастя, він живий та перебуває в лікарні у стані середньої тяжкості.

«Протягом доби цивільних, які постраждали внаслідок ворожих обстрілів, не зафіксовано», – йдеться у повідомленні.

Як повідомили у Головному управлінні ДСНС області, не зафіксовано в області також і пожеж, спричинених ворожими обстрілами.

«Піротехнічними підрозділами ДСНС протягом доби вилучено та знешкоджено 291 вибухонебезпечний предмет», – рапортують рятувальники.

А мешканцям нещодавно деокупованих міст Куп‘янська та Ізюма, а також селища Коротич Харківського району рятувальники доставили 32 тони води.

Як повідомили у ХОВА, «на лінії зіткнення наші захисники продовжують бої з російськими окупантами».

Як повідомляв Харків Times, п’ятеро з шести піротехніків, які постраждали вчора, 26 жовтня, від вибуху протитанкової міни в Ізюмському районі Харківської області, перебувають у «вкрай важкому, але стабільному стані». Шостий постраждалий дивом відбувся легкими пораненнями та лікується амбулаторно.