На виїзді з Чугуєва відновлюють пошкоджений російськими обстрілами мост

Фото: Служба автомобільних доріг у Харківській області

У Харківській області шляховики відновлюють пошкоджений російськими обстрілами міст через річку Сіверський Донець на трасі Н-26 Чугуїв – Мілове.

Про це Харків Times повідомили в Службі автомобільних доріг у Харківській області.

Цей міст було капітально відремонтовано влітку 2021 року. На об’єкті замінили мостове полотно, відремонтували опори та прогонові будови, встановили нове перильне та бар’єрне огородження.

Однак, після того, як у Харківській області побували “асвабадітєлі”, мост знову потребує ремонту.

“З лютого по червень 2022 року окупанти неодноразово влучали снарядами у міст. Через ворожі обстріли було зруйновано тротуар мосту, а уламками від снарядів знищено сучасне автономне освітлення”, – розповіли у Службі автодорог.

Ремонтні роботи на пошкодженому російськими снарядому об’єкті шляховики розпочали з заміни балки, чим створили умови для безпечного руху автомобілів. Післі заміни балки фахівці продовжують відновлювальні роботи.

Як повідомляв Харків Times, 6 вересня 2021 року після завершення реконструкції було введено в експлуатацію мост на автомобільній дорозі державного значення Н-26 Чугуїв – Мілове в Харківській області.

У Харківській області внаслідок військової агресії рф проти України зруйновані 24 штучні споруди. На 17 з них дорожники проводять роботи з демонтажу зруйнованих конструкцій.

Фото: Служба автомобільних доріг у Харківській області