У Харківській області через російські обстріли загинула жінка, четверо мешканців госпіталізовані

16 жовтня у Харківській області внаслідок російських обстрілів загинула 45-річна жінка. Ще четверо мирних мешканцв, серед яких 16-річний підліток, були госпіталізовані.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення голови Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова.

За його словами, протягом минулої доби рашисти обстрілювали з мінометів та реактивної і ствольної артилерії міста та села, розташовані поруч з лінією зіткнення та кордоном з рф. Під ворожим вогнем опинилися: м. Вовчанськ Чугуївського району та села Вовчанської громади, смт Дворічне Куп’янського району, смт Козача Лопань Харківського району та інші. Внаслідок обстрілу сталися пожежі в нежитлових будівлях.

“За даними обласного Центру екстреної медичної допомоги, минулої доби в Харківському районі внаслідок обстрілу Лук’янців, на жаль, загинула 45-річна жінка”, – розповів Олег Синєгубов.

В смт Солоницівка 47-річна жінка госпіталізована з пораненнями. В Куп’янському районі госпіталізований 69-річний чоловік. В Ізюмському районі до лікарів з раніше отриманими пораненнями звернулося 2 людей – 54-річний чоловік та його 16-річний син.

За добу піротехніки ДСНС знешкодили 630 вибухонебезпечних предметів.

Як повідомляв Харків Times15 жовтня у Харківській області госпіталізували двох чоловіків та жінку, що отримали поранення через російські обстріли. За добу піротехніки ДСНС знешкодили 555 вибухонебезпечних предметів.