За добу у Харківській області ворожі боєприпаси вбили одну людину и двох поранили

14 жовтня у Харківській області внаслідок російського обстрілу один чоловік загинув, ще один був госпіталізований з пораненням. Також отримав важкі пораення водій легковика, що наїхав на міну.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення голови Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова.

За його словами, протягом минулої доби ворог обстрілював Харків та населені пункти Харківського, Ізюмського, Куп’янського та Чугуївського районів.

“Внаслідок обстрілів в Вовчанську пошкоджено приватний будинок, в Ізюмі неексплуатована будівля магазину, також пошкоджені нежитлові та господарчі споруди, сталися пожежі”, – розповів Олег Синєгубов.

За інформацією ДСНС області, через російські обстріли виникли дві пожежі у с. Коротич та смт. Липці Харківського району.

За даними обласного Центру екстреної медичної допомоги, внаслідок ворожих обстрілів в прикордонній громаді Харківського району загинув 66-річний мирний мешканець, в Куп’янському районі 74-річний чоловік госпіталізований з пораненням.

В Чугуївському районі 65-річний чоловік отримав важкі поранення, наїхавши на автомобілі на ворожу міну.

Піротехніки ДСНС за добу знешкоджено 558 вибухонебезпечних предметів.

Як повідомляв Харків Times, внаслідок ракетної атаки, яку російські окупанти здійснили вдень 14 жовтня, було пошкоджено нежитлові приміщення у Харківському районі.