За добу на Харківщині госпіталізували сім поранених, двоє з них – підлітки

Ілюстративне фото

13 жовтня у Харківській області госпіталізували сім мирних мешканців, що постраждали через російські обстріли. Серед поранених – двоє 16-річних хлопців.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення з голови Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова.

За його словами, протягом вчорашнього дня ворог масовано обстрілював м. Куп’янськ. Внаслідок обстрілів пошкоджено три магазини та торговий павільйон, сталися пожежі.

13 жовтня під ворожим вогнем мінометів, ствольної та реактивної артилерії також опинилися населені пункти Куп’янського, Харківського та Чугуївського районів.

Ввечері 13 жовтня в Чугуївському районі 4-ма ракетними ударами пошкоджено інфраструктурний об’єкт. За попередніми даними, одна людина отримала поранення.

“За даними обласного Центру екстреної медичної допомоги, протягом доби з пораненнями госпіталізовано 6 людей в Куп’янському районі, в тому числі 16-річний хлопець. В Ізюмському районі поранення зазнав ще 1 хлопець 16 років.”, – розповів очільник області.

За добу підрозділи ДСНС знешкодили 702 вибухонебезпечні предмети.

Як повідомляв Харків Times ввечері 13 жовтня російські окупанти вдарили ракетами по Харкову та області. В деяких районах Харкова після ракетного удару рашистів почалися проблеми зі світлом.

Внаслідок ракетної атаки, яку російські окупанти здійснили ввечері 13 жовтня, у Харкові постраждала дорога, в області – інфраструктурний об’єкт.