На Салтівці почне працювати мобільна амбулаторія (фото)

Фото: city.kharkov.ua

З 17 жовтня у Харкові почне працювати мобільна амбулаторія, в якій надаватимуть допомогу мешканцям мікрорайонів Салтівки. Будівлю поліклініки №10, де раніше вони отримували медичні послуги, зруйновано ворожими обстрілами.

Про це Харків Times повідомили у Харківській міськраді.

Мобільний заклад оснащений сучасним медичним обладнанням, зокрема, цифровим рентгеном та УЗД-апаратом, електрокардіографом, дефібрилятором тощо. В амбулаторії є міні-операційна.

Жителів мікрорайонів Салтівки та внутрішньо переміщених осіб прийматимуть сімейні лікарі, невропатолог, хірург, отоларинголог, лікар УЗД і рентгенолог (пізніше планується запровадити запис до психолога). Також там працюватиме кабінет вакцинації, де можна буде зробити щеплення від COVID-19.

Амбулаторію розміщено на розі вул. Академіка Павлова, 271 та вул. Солідарності, біля комплексу «Радмір».

Графік роботи: з 9:00 до 14:00. Записатися на прийом можна онлайн через сайт міської поліклініки №10 або у реєстратурі за тел.: (096) 163-43-72; (098) 424-53-52; (098) 208-36-56.

Як повідомляв Харків Times, у нещодавно звільненому від загарбників Ізюмі Харківської області розгорнули мобільний госпіталь, де пацієнти отримують безкоштовну медичну допомогу та ліки.