Терехов повідомив, коли у Харкові увімкнуть опалення

Харків готовий до старту опалювального сезону, але, якщо дозволять погодні умови, тепло в будинки харків’ян пустять трохи пізніше.

Про це Харків Times  повідомили у Харківській міськраді з посиланням на коментар мера міста Ігоря Терехова в ефірі національного телемарафону.

«У Харкові опалювальний сезон хочемо розпочати 15 жовтня. Якщо погода дозволятиме, то трохи пізніше. Бо розуміємо, що треба економити енергоносії – і електрику, і газ. На жаль, не все залежить від нас. Багато залежатиме від воєнної обстановки, від того, як ми зможемо збалансувати енерго- та теплосистеми. Але настрій у нас позитивний. Ми дивимося в майбутнє з оптимізмом та віримо, що консолідація наших зусиль допоможе нам пережити цю зиму», – зазначив Ігор Терехов.

Також мер звернувся до харків’ян із проханням зменшити споживання електроенергії. За його словами, це необхідно для повноцінної роботи об’єктів критичної інфраструктури міста.

Як повідомляв Харків Times, влада Харкова анонсувала, що у пологових будинках та лікарнях міста Харкова опалення, за потреби, включать поза графіком.