В Куп’янському районі на розтяжці підірвалися двоє чоловіків

За добу 3-4 жовтня у Харківській області через російські обстріли загинули двоє людей і четверо отримали поранення. Ще двоє чоловіків підірвалися на ворожій розтяжці.

Про це Харків Times  дізнався з допису голови Харківської обласної військовї адміністрації Олега Синєгубова.

Мирні мешканці області загинули через ракетні удари. У ніч на 4 жовтня російська ракета С-300 влучила в інфраструктурний об’єкт в Новобаварському районі міста Харкова, внаслідок чого загинула 46-річна жінка.

3 жовтня, близько 17:30 рашистська ракета влучила у центральну лікарню м. Куп’янська, зруйнйвавши буділвю з 1 по 4 поверх. Цей ворожий удар забрав життя лікаря-анестезіолога, також отримали поранення дві медсестри 53-х та 43-х років.

“Крім того, протягом доби, за інформацією Обласного центру екстреної медичної допомоги, в Куп’янському районі з пораненнями госпіталізовано 63-річного чоловіка та дівчинку 9 років. Її стан медики оцінюють як середньої тяжкості”, – розповів Олег Синєгубов.

За добу піротехніки ДСНС знешкодили 473 вибухонебезпечних предмети. Втім, на звільнених територіях мінна небезпека ще дуже висока. Вчора в Куп’янському районі на розтяжці підірвалися та отримали поранення двоє чоловіків 23-х та 35-ти років.

Як повідомляв Харків Times, внаслідок ракетного удару, який російські окупанти нанесли близько опівночі 4 жовтня по Новобаварському та Холодногірському районам Харкова, загинула 46-річна жінка. Також на місцях влучання ворожих боєприпасів виникли дві масштабні пожежі.

Через ракетну атаку, яку російські окупанти здійснили 3 жовтня, близько 17:30 по лікувальному закладу у Куп‘янському районі Харківської області, загинув медпрацівник.