За добу у Харківській області ворожі боєприпаси вбили одну людину і чотирьох поранили

Фото: liga.net

2 жовтня в Харківській області госпіталізували двох мирних мешканців, постраждалих від російських обстрілів. Ще троє чоловіків протягом минулої доби підірвалися на ворожих мінах, один з них загинув.

Про це Харків Times довідався з повідомлення голови Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова.

За його словами, 2 жовтня російські окупанти обстрілювали міста та села Куп’янського, Харківського, Чугуївського та Ізюмського районів Харківської області.

“За інформацією обласного Центру екстреної медичної допомоги, з пораненнями отриманими внаслідок російських обстрілів за добу госпіталізовано 2 цивільних в Чугуївському та Куп’янському районах.”, – розповів Олег Синєгубов.

В області триває процес розмінування, піротехніками ДСНС протягом доби знешкоджено 569 вибухонебезпечних предметів. Втім, одразу розмінувати великі площі фізично неможливо, мінна небезпека, особливо на деокупованих територіях, залишається дуже високою.

“В Ізюмському районі неподалік Балаклії на міні підірвався автомобіль екстреної медичної допомоги. На жаль, 60-річний водій загинув. 23-річний фельдшер отримав поранення. Крім того, в Харківському районі на міні підірвався та отримав поранення 36-річний чоловік.”, – повідомив очільник області.

Як повідомляв  Харків Times, 2 жовтня у Балаклії Харківської області машина екстреної медичної допомоги, що їхала до хворого, підірвалася на російській міні. Загинув водій Олександр Кононенко.