У Харківській області через російські обстріли виникли пожежі на агропідприємстві та у п’ятиповерхівці

Фото: ДСНС у Харківській області

30 вересня російські окупанти продовжили обстрілювати міста та села Харківської області. Від ворожих обстрілів виникли пожежі та постраждала жінка. Ще один чоловік підірвася на розтяжці.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення голови Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова.

За його словами, під ворожим вогнем опинилися райони, прилеглі до кордону з рф та лінії зіткнення: Куп’янський, Харківський, Ізюмський та Чугуївський.

“Протягом минулої доби були обстріляні райони населених пунктів: Стрілеча, Рідкодуб, Кучківка, Охримівка, Вільхуватка, Дворічна та інші. Через влучання боєприпасів сталися пожежі на агропромисловому об‘єкті та в багатоквартирному будинку.”, – розповів очльник області.

За інформацією ДСНС області російський снаряд викликав пожежу у п’ятиповерховому житловому будинку у селі Стрілеча. На п‘ятому поверсі будинку загорілися 3 квартири на площі 100 кв. м. Рятувальники загасили цю пожежу.

За інформацією обласного Центру екстреної медичної допомоги, протягом доби з пораненнями госпіталізовано 2 людей: в Ізюмському районі поранення отримала жінка 53 років, в Харківському – на розтяжці підірвався чоловік 39 років.

Ппіротехнічні підрозділи ДСНС за добу знешкодили 816 вибухонебезпечних предметів.

Як повідомляв Харків Times, 29 вересня у Харківській області госпіталізували сім постраждалих від російських обстрілів.