У Чугуївському районі підірвалася на міні автівка енергетиків – є загиблий

Фото: АТ "Харківобленерго"

21 вересня поблизу с. Гракове Чугуївського району під час виконня службових обов’язків загинув начальник Харківського високовольтного РЕМ Андрій Власенков.

Про це Харків Times повідомили в АТ “Харківобленерго”.

Бригада енергетиків разом з саперами приїхала до високовольтної лінії електропередачі, щоб провести огляд і встановити обсяги відновлювальних робіт.

“Під час руху позашляховик наїхав на протитанкову міну. Внаслідок вибуху загинув начальник Харківського високовольтного РЕМ Андрій Власенков, який знаходився за кермом автомобілю. За збігом обставин, головний інженер підрозділу та рятувальник в останній момент вийшли з машини, і це врятувало їм життя”, – розповіли у  “Харківобленерго”.

Постраждалих з отриманими пораненнями доставили до лікарні.

Колеги загиблого кажуть, що Андрій Власенков з перших днів війни особисто виїжджав на місця проведення ремонтних робіт. Власним прикладом він підтримував підлеглих, яким доводилося відновлювати пошкоджені електричні мережі під постійними ворожими обстрілами.

Та не дивлячись на постійну загрозу життю енергетики щодня сумлінно виконують свої обов’зки, повертаючи свтло в домівки мирних мешканців. Недаремно візитівкою Харківського високовольтного РЕМ став шеврон з гаслом “Дуже стійкі хлопці”.

Як повідомляв Харків Times,  у звільненій від російських окупантів Балаклії на ворожій розтяжці підірвався працівник Куп’янського високовольтного РЕМ АТ “Харківобленерго”.