Кількість поранених при денному обстрілі Харкова зросла до 14-ти (фото)

Фото: ДСНС

Кількість поранених внаслідок обстрілу Харкова з боку російських загарбників удень сьогодні, 9 вересня, збільшилася до 14. На щастя, серед них немає важкопоранених. Госпіталізовано 10 людей, серед них – трьох дітей 3, 11 та 15 років.

Про це Харків Times, дізнався з повідомлення начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова.

«За останньою інформацією, ушкоджень зазнали 14 людей. В тому числі 3 дітей – 3, 11 та 15 років. Діти госпіталізовані в медичний заклад. Їхній стан медики оцінюють як середній. Загрози їхнім життям немає. 4 дорослих мають легкі поранення та госпіталізації не потребували, отримали медичну допомогу на місці. Стан решти постраждалих – середній», – написав Синєгубов у Telegram.

Попередньо встановлено, що обстріл Харкова рашисти вели з РСЗВ «Ураган».

Як повідомили Харків Times у в Головному управлінні ДСНС області, під ворожий вогонь попали житлові масиви Шевченківського та Холодногірського району міста.

«Було пошкоджено 5 багатоповерхових житлових будинків, 3 приватні житлові будинки, дитячий садочок та розважальний центр. Також в результаті обстрілу сталося 5 осередків займання. Горіла трава на відкритій території, а також балкон багатоповерхівки», – йдеться у повідомленні.

Рятувальники оперативно ліквідували усі осередки займання. На місцях влучань працювали 11 одиниць пожежно-рятувальної техніки та 60 бійців особового складу ДСНС. Крім того, на місцях обстрілів працювали сапери, які обстежили вражену територію та вилучили залишки вибухонебезпечних предметів.

Як повідомляв Харків Times, близько 14 години сьогодні, 9 вересня, російські загарбники обстріляли Харків з РСЗВ. Внаслідок обстрілу є поранені, серед яких – троє дітей.