Окупанти перетворили Куп’янський райвідділ поліції на в’язницю

У тимчасово окупованому місті Куп’янськ Харківської області у місцевому райвідділу поліції російські загарбники влаштували в’язницю, де незаконно утримують близько 40 місцевих мешканців.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення Генштабу ЗСУ станом на 18:00 7 вересня.

“У Куп’янську Харківської області, загарбники незаконно утримують близько 40 осіб місцевих громадян у місцевому відділку поліції”, – розповіли в Генштабі.

Протягом дня, 7 вересня, в Харківській області тривали бойові дії. Російські окупанти вели вогонь зі ствольної та реактивної артилерії у районах Дуванки, Соснівки, Чорноглазівки, Миронівки, Костянтинівки, Удів, Руської Лозової, Питомника, Черкаської Лозової, Черкаських Тишків, Руських Тишків, Базаліївки, Старого Салтова, Костянтинівки та Перемоги.

Ворог також намагався атакувати в районі в районах Питомника та Руських Тишків. Однак ЗСУ впевненно поставили хрест на всіх намаганнях супротивника, успішно відбивши всі ворожі атаки.

Між тим у Куп’янській міськраді дали зрозуміти місцевим мешканцям, що невдовзі в місті буде встановлено справжню владу – українську. Вчора, 6 вересня, на сторінці Куп’янської міської ради з’явилося звернення депутата міськради Вадима Крохмаля, в якому він розповів, що невдовзі місто буде звільнено. Також попросив куп’янчан підготувати укриття, запас їжі та води на два тижні і зарядити павербанки.

Як повідомляв Харків Times4 вересня у районі населених пунктів Семенівка та Куп’янськ окупанти втратили вбитими та пораненими понад 100 військовослужбовців.