Щоденні ремонти під обстрілами – мешканців Харківської області просять своєчасно сплачувати за газопостачання

Фото: АТ "Харківміськгаз"

У Харківській області унаслідок ведення бойових дій зазнали пошкоджень 387 об’єктів систем газопостачання та 1 303,2 км газорозподільних мереж. Газовики щодня усувають наслідки бомбардувань і станом на сьогодні, 6 вересня, вже відновлено 69 об’єктів.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Харківської обласної військової адміністрації з посиланням на Департамент ЖКГ.

Щоб підприємство і надалі могло працювати, забезпечуючи під час війни безперебійні поставки газу, вкрай важлива допомога всіх громадян, а саме: своєчасна сплата за комунальні послуги.

«Оплата споживачів є основним джерелом надходжень підприємств житлово-комунального господарства, що дозволяє здійснювати цим підприємствам виплату заробітної плати працівникам, сплачувати за спожиті енергоносії, закупляти паливно-мастильні матеріали та засоби для знезараження та очистки питної води», – прокоментували в Департаменті.

Нагадуємо, що оплатити послуги можна не лише у відділеннях пошти, а й за допомогою онлайн-сервісів: через особисті кабінети, мобільні застосунки, платіжні системи («Ощад 24», «Приват 24», «МоноБанк» та інше).

Як повідомляв Харків Times, росіяни перебили нещодавно відновленний газопровід у Дергачах.