Росіяни перебили нещодавно відновленний газопровід у Дергачах

Фото: АТ "Харківгаз"

Вночі 10 червня в результаті удару з боку росіян по місту Дергачі Харківської області було перебито розподільні газопроводи низького та середнього тиску.

Про це Харків Times повідомили у АТ “Харківгаз”.

Аварійні бригади компанії перекрили пошкоджені газопроводи для їхнього подальшого ремонту. Внаслідок ворожих обстрілів близько 10 тисяч родин Дергачівської ОТГ Харківської області залишилися без газопостачання.

“Оскільки вчора ввечері фахівці АТ «Харківгаз» завершили пуск газу у оселі дергачівців після чергових рашистських прольотів, вдруге за цей тиждень просимо мешканців міста Дергачі, Малої Данилівки, сіл Караван, Лужок, Чайківка самостійно перекрити крани перед газовими приладами.”, – звернулися до споживачів у компанії.

АТ “Харківгаз” не береться прогнозувати, скільки часу знадобиться для ремонту газопроводів, і коли в домівках знов з’явиться газ. Однак запевняє, що робитиме все можливе  для скорішого відновлення газопостачання людям.

Як повідомляв Харків Times, 6 червня внаслідок ворожих обстрілів міста Дергачі Харківської області серйозно пошкоджено магістральний газогін високого тиску. Через це припинено газопостачання на більшій частині території міста.