У Харківській області ЗСУ знищили склад боєприпасів та живу силу окупантів

Станом на ранок 5 вересня у Харківській області тривають бойові дії, на лінії зіткнення окупанти продовжують обстрілювати позиції українських військових та отримують від ЗСУ вогневу відповідь.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення голови Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова.

За його словами, ворог наносить удари по позиціям захисників України з реактивної та ствольної артилерії, використовує авіацію.

“Наші захисники надійно тримають свої позиції та ведуть вогонь у відповідь. У районі населених пунктів Семенівка та Куп’янськ окупанти зазнали серйозних втрат в живій силі та техніці. Крім того, влучним ударом ЗСУ знищено ворожий склад боєприпасів.”, – розповів Олег Синєгубов.

За інформацією соцмереж, ворожий склад боєприпасів злетів у повітря неподалік окупованої Балаклії.

На жаль, внаслідок ворожих обстрілів протягом доби 4 вересня у Харківській області загинула жінка, також постраждали вісім людей.

“У Богодухівському районі загинула жінка 58 років, рятувальники деблокували тіло з-під завалів будинку.”, – розповів Олег Синєгубов.

В Ізюмському районі постраждали 72-річна жінка та троє чоловіків 61, 70 та 66 років. У Харківському районі поранений чоловік 67 років.

Внаслідок удару, який окупанти нанесли ввечері 4 вересня, зазнали поранень троє харків’ян.

Втрати ворогів уточнюються. За інформацією Генштабу, починаючи з 24 лютого станом на ранок 5 вересня ЗСУ ліквідували 49 800 окупантів. Сподіваємось, що вже завтра, 6 вересня, ця цифра перевищить 50 тис.

Як повідомляв Харків Times, ввечері 4 вересня російські військові вдарили ракетами С-300 по Новобаварському району Харкова. Внаслідок обстрілу  зазнали поранень двоє чоловіків та жінка. Всі вони – мирні мешканці Новобаварського района міста.