Минулої ночі дві російські ракети вибухнули у центрі Харкова (фото)

Фото: Сергій Бобок / Харків Times

Близько 2:00 дві ракети вибухнули у центрі Харкова – в Київському та Основ’янському районах.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення Харківської обласної військової адміністрації.

“В Основ’янському районі один з осколків влучив у вікно квартири, 61-річна жінка отримала ушкодження. Госпіталізації не потребувала”, – йдеться у повідомленні.

Протягом минулої доби ворог продовжував обстріли Чугуївського, Богодухівського, Ізюмського та Харківського районів області. Пошкоджені житлові будинки, господарчі споруди, цивільні промислові об’єкти, сталися пожежі. В Богодухівському районі один з російських снарядів влучив у трактор в полі. Загинув 71-річний чоловік. В Ізюмському районі через обстріли загорівся склад з насінням соняшника. Близько 500 тонн соняшника вдалося врятувати.

За даними прокуратури області, попередньо, окупанти обстріляли Харків ракетами типу С-300 з території Бєлгородської області РФ.

Як повідомляє кореспондент Харків Times з місць вибухів, одна з ракет вибухнула на Павлівській площі, на проїжджій частині перед Будинком нерухомості. У будинку, який побудований за проєктом Бориса Корнієнко у 1912 р. та є пам’яткою архітектури, та прилеглих будинках побиті вікна та вітрини.

У Києвському районі ракета впала в одному з дворів по вулиці Чернишевській, поблизу школи №5. За словами представників школи, у будівлі вибито 160 вікон.

Як повідомляв  Харків Times, вночі 26 серпня російські окупанти підступно обстрілювали мирних мешканців Харківського та Чугуївського районів області. Обстрілів Харкова не зафіксовано.